Επίσημα Φαν Χάαλ στην Γιουνάϊτεντ. Το δύσκολο φορτίο της ανοικοδόμησης και η απουσία του για το Μουντιάλ.


Τα πρωταθλήματα έλαβαν τέλος. Οι πρωταθλητές πανηγυρίζουν, οι διεθνείς με τις Εθνικές τους ομάδες ετοιμάζονται για το καυτό Ρίο της Βραζιλίας. Όμως παράλληλα, για τους περισσότερους κορυφαίους συλλόγους ανά την Ευρώπη, ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει. 

Το δίκαιο πρωτάθλημα δίνει φτερά στο τελικό του Champions League


Τη προηγούμενη εβδομάδα, το Αγγλικό πρωτάθλημα τελείωσε, με το τίτλο να καταλήγει στους μπλε του Μάντσεστερ. Χθες, ένα παιχνίδι κυριολεκτικά τελικός στο κατάμεστο Καμπ Νου μεταξύ Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης, έχρισε απόλυτα δικαιωματικά πρωταθλητές τους Μαδριλένους, οι οποίοι ετοιμάζονται για ακόμα ένα τελικό - εμφύλιο το ερχόμενο Σάββατο με την μεγάλη αντίπαλο της πόλης, Ρεάλ!!!

Οι 2 εντελώς διαφορετικές όψεις του Manchester !!!


Δευτέρα σήμερα, η αρχή ακόμα μιας νέας εβδομάδας για όλους μας. Άλλους αυτή η νέα εβδομάδα τους βρίσκει να πανηγυρίζουν και άλλους να προβληματίζονται με τα προβλήματα τους και την κάκιστη πορεία τους. Φυσικά, η εβδομάδα ανοίγει με το πιο hot θέμα του Σαββατοκύριακου, που δεν είναι άλλο από τη κατάκτηση της πιο ενδιαφέρουσας Premier League των τελευταίων χρόνων από τη Manchester City και της παράλληλης «καταστροφής» των έτερων κατοίκων του Manchester. 

Όταν ο αθλητισμός τιμά αυτούς που τίμησαν...


Με αφορμή την χθεσινή αποθέωση στην τελευταία παράσταση του 40χρονου Χαβιέρ Ζαννέτι στο Τζουσέπε Μεάτσα με την Ίντερ, το Wonderball επιστρέφει για να μιλήσει για τους μεγάλους αποχωρισμούς, τον αθλητισμό που ενώνει το κόσμο και δημιουργεί βαθύτατα συναισθήματα συγκίνησης, δόξας και χαράς.