Έρχονται πολλές αλλαγές! Η «Wonderball» προβλέπει. Part 1


Μπορεί ακόμα να είμαστε ακριβός στη μέση του Μαρτίου και η αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο δεν παύουν τα μεταγραφικά σενάρια και οι εσωτερικές αλλαγές να απασχολούν τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου ενόψει καλοκαιριού..

Η υποδειγματική δουλειά της Liverpool - παράδειγμα για την επόμενη σεζόν στη United


Μερικά λεπτά πριν τελειώσει το ντέρμπι μεταξύ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ και σίγουρος πως η κατάσταση του παιχνιδιού δεν πρόκειται να αλλάξει, ο Wonderball αναρωτιέται, πόσο χειρότερη Γιουνάιτεντ έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια, μέχρι πότε θα ανέχονται τον Μόγιες στον πάγκο και πόσο...καλή και σοβαρή δουλειά έγινε και γίνεται στο Λίβερπουλ.

Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει η όλη κατάσταση της Μίλαν;;;


Σε ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό μεταξύ Ατλέτικο και Μίλαν, όπου θριαμβευτές ήταν οι Ισπανοί, με ποιον ασχολείσαι;;; Με το φοβερό σύνολο του Σιμεόνε που πλέον έχει μπει για τα καλά ανάμεσα στο κλειστό γκρουπ δυναμικότητας των Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στο πρωτάθλημα και που προχωράει μετά από χρόνια στην Ευρώπη, ή στη χειρότερη Μίλαν των...πολλών τελευταίων ετών που μετά από αυτό τον αποκλεισμό της, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός Champions League για πάνω από 15 χρόνια;;;;

Με τέτοια εμφάνιση δεν αποκλείεις αυτή τη Μπάγερν...


Τι καλύτερο από την επόμενη μέρα του Champions League, όπου έχεις δει πολλά, ορισμένες φορές έχεις απολαύσει μπάλα και γκολ και είσαι έτοιμος να σχολιάσεις και παράλληλα ανηπομονείς για τα επόμενα παιχνίδια..Ένα από αυτά τα βράδια ήταν και το χθεσινό.

Κεφάλαιο προπονητής Εθνικής Ελλάδος..Τρελή πρόταση Wonderball!!


Όπως είναι σε όλους γνωστό, ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα είναι παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής μας. Ο ίδιος, όπως είχε δηλώσει και παλιότερα, επιθυμεί να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας, μιας και του έχει λείψει η καθημερινή τριβή με το αγαπημένο του αντικείμενο. Απόφαση σεβαστή από όλους. Όμως η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική...