Συνέχισε δυναμικά η Ρόμα, έκανε την ανατροπή η Γιούβε!!


Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη πολυτέλεια για τον απλό φίλαθλο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη, να μπορεί να παρακολουθεί σε μια αγωνιστική, ντέρμπι στην Ιταλία σαν αυτά που έγιναν μεταξύ Ίντερ - Ρόμα και Γιουβέντους - Μίλαν.

Στο Μιλάνο, η Ρόμα απέδειξε για ακόμα μια φορά, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως η πορεία της μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν είναι μόνο μια αναλαμπή. Έχει το απόλυτο, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα, με το σκορ στη προκειμένη περίπτωση να δείχνει και την πολύ μεγάλη άνεση των Ρωμαίων. Με το 7Χ7 αυτή τη στιγμή, με την «αναγέννηση» του Τόττι και με την επίθεση φωτιά, η Ρόμα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει 3 γκολ με τον Καπιτάνο, τον Ζερβίνιο και τον Φλορένσι. Η Ίντερ, η ανανεωμένη Ίντερ του Μαντσάρι με καθαρά Ιταλικό - αμυντικό σύστημα, προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει. Το παιχνίδι έληξε στο 3-0. Η Ρόμα εντυπωσιάζει, γίνεται ξανά φόβητρο, γίνεται ξανά επιβλητική και ανακτά την αίγλη του παρελθόντος!!!


Στο άλλο ντέρμπι της Ιταλίας, χορτάσαμε γκολ, Γιουβέντους και Μίλαν έληξαν 3-2, με τους Μιλανέζους να απειλούν αρκετά για διπλό. Ο Μουντάρι πέτυχε ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία της Serie A σκοράροντας μόλις στα 19" του παιχνιδιού. Η Γιούβε απάντησε με τον Πίρλο στο 15ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή με τον Τζιοβίνκο στο 69. Στο 75 ο Κιελίνι σφράγισε τη νίκη, ενώ ο Μουντάρι ξανά στο τέλος του παιχνιδιού αυτή τη φορά, στο 90 σκόραρε και έγραψε το τελικό 3-2. Η Γιούβε είχε μεγάλη ανάγκη για τη νίκη, ειδικά με το ατυχές ξεκίνημα της στο Champions League με 2 διαδοχικές ισοπαλίες. Η διαφορά εμπειρίας και ποιότητας, ήταν εμφανή μεταξύ των 2 ομάδων, με τους Μιλανέζους να προσδοκούν στο χτίσιμο μιας ελπιδοφόρας νέα ομάδας. 

Η μάχη στην Ιταλία είναι μεγάλη, ειδικά στη κορυφή. Στις πρώτες 7 αγωνιστικές τα προγνωστικά, έχουν έρθει όλα τούμπα, όμως όπως έχουν αναφέρει ξανά κατά το παρελθόν, είναι πολύ νωρίς να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα. Βλέπουμε μπάλα, κρίνουμε με βάση την εικόνα και το ποδόσφαιρο που μας αποδίδουν όλες οι ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου