Στήριξη σε Μόγιες με μεταγραφές το Γενάρη


Οι αδελφοί Γκλέιζερ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Μόγιες παρά τη πολύ μεγάλη κρίση που περνάει ο σύλλογος και το κόστος αυτής είναι η 12η θέση στο πρωτάθλημα. Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν και εμπράκτως τον προπονητή τους, βάζοντας το χέρι στη τσέπη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Μετά την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ, είχαμε αναφέρει σε σχετικό άρθρο, πως ο Μόγιες δικαιώνεται ως προς τις μεταγραφικές επιθυμίες που είχε το καλοκαίρι, κυρίως με την απόκτηση του Μπέινς η οποία δεν έγινε ποτέ. Ο «νέος» προπονητής της Γιουνάιτεντ είχε εντοπίσει από καιρό το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία του συλλόγου. Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ δεν είναι αυτοί που ήταν, καθώς τα χρόνια έχουν περάσει αρκετά και τα κατά καιρούς προβλήματα τραυματισμών, δείχνουν τα σημάδια τους με το πέρασμα του καιρού. Και αυτό φαίνεται πολύ στην αγωνιστική τους εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει σε κάτι που δεν συνήθιζε τουλάχιστον στα χρόνια Φέργκιουσον. Θα διαθέσει ένα ποσό, κοντά στις 50.000.0000 λίρες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που κρίνει ο Μόγιες ότι πονάει. Βάση του ρεπορτάζ, πρώτος και διακαής στόχος και πόθος είναι ο Μπέινς από την Έβερτον, μιας και ο Εβρά δεν τον καλύπτει πλήρως πλέον. Επόμενος στόχος θα είναι ένας κεντρικός αμυντικός για τον οποίον προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα. Βέβαιη θεωρείται και η επιστροφή στη προσπάθεια απόκτησης του Άντερ Ερέρα από τη Μπιλμπάο μετά το φιάσκο του καλοκαιριού και το μεγάλο μπλέξιμο με μεσάζοντες φαντάσματα και έλλειψη χρόνου. 

Το μόνο σίγουρο από όλα αυτά, είναι πως η Μάντσεστερ βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και είναι απόλυτα φυσική και δικαιολογημένη η πορεία της μέχρι τώρα. Μπορεί να μην έχει αλλάξει το ρόστερ της σε σχέση με το περσινό, ωστόσο η αλλαγή προπονητή και ειδικά μετά από τόσα χρόνια και από έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία με το σύλλογο, έπεσε λίγο «βαριά». Ο Μόγιες έχει στήριξη και χρόνο να δουλέψει. Άλλωστε οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ τον πιστεύουν και με βάση την ιστορία αλλά και το συμβόλαιο που υπέγραψε (5ετές) δεν φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα αντικατάστασης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου