Στη Μπάγερν τον Ιανουάριο ο Λεβαντόφσκι


Μετά τον Γκέτσε (που πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι), ο βασικός σκόρερ της Μπορούσια Ντρόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ταξιδέψει προς το Μόναχο για χάρη της Μπάγερν τον ερχόμενο Γενάρη.
Στα μάτια του κόσμου και ειδικά στων ένθερμων φιλάθλων της Μπορούσια, υπάρχει μια εικόνα αποδόμησης της πολύ ταλαντούχας και επιτυχημένης ομάδας που κατάφερε να κατακτήσει τη Μπουντεσλίνγκα, να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη αλλά και στο τελικό. Ο Γκέτσε ήδη αποχώρησε το καλοκαίρι, ενώ το Γενάρη μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν, θα αποχωρήσει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Μπορούσια το καλοκαίρι κινήθηκε μεταγραφικά για τον αντικαταστάτη του Γκέτσε με τον Αρμένο Μιχιταριάν, ενώ απέκτησε τον Ομπαμεγιάνγκ ως παρτενέρ ή αντικαταστάτη του Λεβαντόφκσι.

Εφόσον ευοδωθεί η μετακίνηση του Πολωνού επιθετικού στην Μπάγερν, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ελαφρώς και για τους 3. Και αυτό διότι ο Λεβαντόφσκι δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα της Μπάγερν, καθώς έχει δηλωθεί και αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπορούσια. Και ως γνωστόν, δεν γίνεται ένας ποδοσφαιριστής σε μια αγωνιστική σεζόν να αγωνιστεί με 2 διαφορετικές ομάδες στο Champions league. Με αυτή τη πολύ σοβαρή παράμετρο χαμένοι βγαίνουν και οι 3. Ο παίκτης γιατί θα τελειώσουν οι Ευρωπαϊκοί του αγώνες νωρίς, η Μπορούσια γιατί θα χάσει ένα πολύτιμο όπλο στα μέσα της σεζόν για το Champions league ενώ τέλος η Μπάγερν θα έχει στα χέρια της έναν πολύτιμο παίκτη και δεν θα μπορεί να τον αξιοποιήσει. Επαναλαμβάνω μόνο στην Ευρώπη.

Από ότι φαίνεται, η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή για τη Μπάγερν από το καλοκαίρι, εκπληρώνεται. Όχι όμως με τον τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε και φανταζόταν. Μετά από μήνες μουρμούρας και γκρίνιας στη διοίκηση, φεύγει και φεύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορούσε. Μόνο που δεν του βγαίνει σε καλό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τουλάχιστον, γιατί τη ΜΗ συμμετοχή στο Champions League, δεν τη λες και μικρό πράγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου